Del siden

Vandre- og yogaophold 

Kan du lide at vandre og dyrke yoga, så nyd 4 dage med vandring i Bornholms skønne natur, yoga, godt selskab og sund mad i rolige omgivelser.

I 2023 er planlagt følgende ophold:

D. 11.-14. maj (3 pladser tilbage)

D. 14.-17. september (3 pladser tilbage)

Ønsker du at tilmelde dig, så send mig en mail (lonebrasmussen@outlook.dk). Programmet vil være som nedenstående.

 

Program:

Torsdag: Ankomst fra kl. 14 (færgen er i Rønne kl. 13.50) derefter velkomst, kaffe, te og kage/frugt. Derefter gåtur på 5-6 km i nærområdet. Kl. 17.45-18.30 yoga. Kl. 19 aftensmad.

Fredag: Kl. 8 til 8.30 morgenyoga Kl. 9 morgenmad (og madpakker) Kl. 10 vandretur ca. 12-15 km. Kl. 17.30 eftermiddagsyoga ca. 1 time. Kl. 19 aftensmad

Lørdag: Kl. 8 til 8.30 morgenyoga Kl. 9 morgenmad (og madpakker) Kl. 10 vandretur ca. 12-15 km. Derefter er der tid til lidt afslapning. Kl. 17.30 eftermiddagsyoga ca. 1 time Kl. 19 aftensmad.

Søndag: Kl. 8 til 8.30 morgenyoga Kl. 9 morgenmad Kl. 10 Gåtur ca. 5 km. Kl. 12.30 frokost. Derefter afrejse, færge til Ystad kl. 14.30 eller 16.30.

Pris 3000 kr, 300 kr ekstra, hvis eneværelse ønskes. Prisen dækker helpension, indkvartering, vandreture med guide, yoga og evt. afhentning ved busstoppested i Klemensker samt kørsel til og fra vandreture. Prisen dækker ikke: Drikkevarer og sengelinned/håndklæder (medbringes selv eller lejes for 110 kr)

Maden: Vi spiser sund mad med mange grøntsager og lidt kød/fisk, men der er også plads til et stykke kage og lignende. Drikkevarer udover vand, kaffe og te er ikke inkluderet, men kan købes til rimelige priser.

Indkvartering i lejligheder på Feriestedet Skovly uden for Klemensker. Feriestedet Skovly ligger ude på landet i meget rolige omgivelser med udsigt til marker, sø og skov. Det er et mindre sted med 7 ferielejligheder med i alt 17 værelser. Alle deler badeværelse med 1-3 andre. Værelserne er relativt små, men der er stor stue i alle lejligheder, som I højst bliver 4 om at dele, og stort fællesrum I kan opholde jer i. Alle hjælper lidt til med maden en af dagene, så vi kan holde prisen på et rimeligt niveau. 

Vandreturene: Vi vil vandre i både kendte og mindre kendte naturområder, og opleve kyststrækninger, klipper, sprækkedale, skovsøer og skove. Tempoet vil være ca. 5 km i timen, mindre i vanskeligt terræn, og der vil være lidt pauser undervejs. På ankomst- og afrejsedagene vandrer vi ca. 5 km, på hele dage 12-15 km. Du skal være forberedt på at vi går en del på små, ujævne stier, og det går noget op og ned.

Yoga: Kursets yoga-sessioner bliver rolige i tempo og milde i intensitet. Om morgenen vækker vi kroppen med energi-givende øvelser, og om aftenen strækker vi godt ud efter dagens vandring med en mere restorativ praksis. Ømme fødder og ben får lidt ekstra opmærksomhed :) Vi arbejder med basale øvelser og jeg sørger for grundig guidning. For begyndere kan timerne fungere som en introduktion til yoga, så du kan fortsætte med øvelserne derhjemme, hvis du ønsker.

Nogle hyggelige og gode dage, hvor du gør noget godt for dig selv. Som en gæst skrev i gæstebogen i 50´erne, hvor stedet var pensionat: ”Skovly er hverken hotel eller kro, men stedet for hygge og sindets ro”.

Der er plads til 8-12 deltagere. 

Bag opholdet står:

Kristina: Uddannet yogalærer. Har undervist i yoga på Bornholm de seneste år og underviste på opholdet her på Skovly i efteråret 2022.

Lone B. Rasmussen. Ejer af Feriestedet Skovly, tager på vandreture rundt på øen så snart muligheden byder sig. Er desuden cand.scient. i human ernæring og master i positiv psykologi, og har også ledet nogle rejser hos rejsebureauet Viktors Farmor.

Har du pørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig, så skriv til lonebrasmussen@outlook.dk eller ring til Lone på 22857377

Angiv ved tilmelding om du ønsker vegetarmad.