Højlyngsstien

Højlyngsstien er en vandresti på 67 km tværs over Bornholm fra Sandvig til Årsdale, og passerer mange smukke steder. Både de kendte, som f.eks. Opalsøen, Hammershus, Rytterknægten, Ekkodalen og Bisonskoven, Paradisbakkerne men også de mindre kendte som Rutsker Højlyng, Borgedalssøen, Ravnedalen og Ole Christensens skulpturpark.

Stien passerer ca. 500 meter fra Feriestedet Skovly, efter man har tilbagelagt ca. 1/3 af turen (eller 2/3 afhængig af i hvilken ende man starter!).

Overnatning på Feriestedet Skovly i forbindelse med vandring

Der er følgende muligheder:

1. Det er året rundt muligt at leje en lejlighed med 4 til 6 senge i mindst 2 nætter, og evt. gøre brug af mit transporttilbud (se nedenfor).

2. I perioden 15. maj til og med september (dvs også i højsæsonen) kan man leje en seng i "sovesalen" eller hele rummet med 5-6 senge og badeværelse en enkelt nat (eller flere nætter). 

3. Året rundt udlejer jeg mit private gæsteværelse i mindre omfang. Der er en seng og adgang til bad og køkken. Kontakt mig, hvis du er interesseret i denne mulighed. Pris 2023 er 300 kr. (+ evt. leje af sengelinned).

4. Normalt er 2 nætter, det korteste ophold man kan booke. I mindre omfang vil det dog være muligt fra april til midt juni samt i september og oktober at leje et enkelt værelse i en lejlighed, i stedet for at leje hele lejligheden, og det vil være muligt blot at overnatte en enkelt nat. Kan tidligst reserveres 14 dage før opholdet. Prisen for et værelse med delt badeværelse vil være 400 kr for en person eller 600 kr for to personer. Sengelinned skal medbringes eller lejes.

Transport. Da der ikke er mange steder man kan overnatte langs Højlyngsstien, hvis man ikke vil overnatte i telt eller shelter, kan jeg i et vist omfang tilbyde kørsel/afhentning til og fra vandring i forbindelse med overnatning her. Vi kan evt. lægge vejen forbi superBrugsen. Der er meget få muligheder for at købe mad undervejs.

Mad. Der kan aftales enkel morgenmad og evt et enkelt aftensmåltid. Kan jeg ikke tilbyde aftensmad, kan vi aftale at jeg kører jer til nærmeste forretning, så I selv kan købe ind. Mad skal bestilles i forvejen.

Samme tilbud som ovenfor gælder også i forbindelse med al anden vandring på Bornholm - eller cykelferie for den sags skyld.


Ønsker du evt. at gøre brug af et af ovenstående tilbud så kontakt mig på lonebrasmussen@outlook.dk eller tlf 22857377.

 

 

Højlyngsstien. Nordligste trediedel.
Højlyngsstien. Nordligste trediedel.

Del siden