Skriveophold

Vil du have ro til at skrive – det kan være en afhandling, større opgave, bog, større ansøgning eller lignende?

Så tag på skriveophold på Feriestedet Skovly på Bornholm.

Stedet har en fredelig beliggenhed midt i naturen. Der er gode muligheder for at gå ture i området, når du trænger til frisk luft og til at lade lidt op, og ellers er der al den ro du kan ønske dig, så du kan koncentrere dig om dit projekt. Der vil altid være mulighed for at leje en lejlighed på normale vilkår, og på forespørgsel få et lille skrivebord sat op i lejligheden, så du har en arbejdsplads.

Derudover har jeg i 2024 et særligt tilbud i uge 3, 4, 9 og 10 samt uge 47 og 48. I disse uger vil der være mulighed for ophold med fuld forplejning, så du kan bruge tiden på dit projekt.

Hvis du har behov for et skriveophold på andre tidspunkter, så kontakt mig, det kan evt arrangeres på andre tidspunkter. Arbejder i flere sammen, kan I bo 2 eller 3 i samme lejlighed, med hver jeres soveværelse.

Priser pr. person med fuld pension 2024:

1 person i en lejlighed 1 uge 5800 kr, 2 uger 10600 kr

2 personer i en lejlighed 1 uge 4300 kr, 2 uger 7600 kr

3 personer i en lejlighed 1 uge 3500 kr, 2 uger  5800 kr

Der er selvfølgelig internet i lejlighederne. I de nævnte uger vil der være mulighed for at spise sammen med de andre på skriveophold 5 aftener om ugen. De øvrige måltider udleveres dagligt. Maden tager udgangspunkt i de officielle kostråd, dvs. mange grønsager, fuldkornsprodukter, fisk og lidt kød.

Der er køkken med køleskab, komfur og mikrobølgeovn i lejlighederne, ligesom der selvfølgelig er elkedel og kaffemaskine. Der vil desuden være mulighed for sparring 1 time ugentligt med ejeren af Skovly (tidligere seniorforsker).

Tilmelding: lonebrasmussen@outlook.dk.

 

Del siden